CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday 19 September 2007

Τι είχαμε τη(ν) χάσαμε.....

Οι εκλογές έγιναν ο Κωστάκης μας θα εξακολουθήσει να πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά(αυτό κάθε φορά που το έλεγε με έπιανε μια ανατριχίλα, ένα σκιάξιμο), λίγο πολύ τα ίδια σκατά οι ίδιοι υπουργοί...όμως μια εξ αυτών πήρε τον πούλο ,η πολυαγαπημένη μου πρωην υπουργός μου παιδείας ... πόσο στεναχωρήθηκα μπουααααααααααααα α α α α ! για αυτό κι εγώ ωφείλω και επιθυμώ να της αφιερώσω με το ίδιο ακριβως συναίσθημα που αντιμετώπισε τους δασκάλους και τους φοιτητές - ταραξίες τον περασμένο χειμώνα αυτό το βιντεάκι ....για σένα λοιπόν αγαπημένη μας Μαριέττα δεν πειράζει βρε κουτο μια άλλη φορα μπορεί να τα πας καλύτερα ....για την ώρα αντε και στο διάολο !

Υ.Π. Το φάντασμά της ξαναχτυπά κι εγώ δεν μπορώ να βγάλω το δεύτερο ίδιο βιντεάκι...δεν πειράζει να το εμπεδώσουμε

5 σχόλια:

tink said...

πάαααει το Μαριετάααααακι

πήρε τον πούλο επιτέλους, ελπίζω δε να το ευχαριστήθηκε.

Anonymous said...

για ελα λιγο και στη θεση του πολιτισμου...
απ το βουλγαρακη στο λιαπη!
η φαντασια στην εξουσια

eriza said...

Αααα τονο δεν το ξέρεις βρε ο πολιτισμός την έκανε για αλλού ειδε και αποειδε και πήρε τα συμπραγκαλά του , όσα του έμειναν και παρκαρε για αλλου... πολιτισμός τι είναι αυτό, δεν τη γνωριζω τη λέξη... ελληνική είναι...μηπως ειναι κάτι σκατοδεντρακια που κάηκαν να δεις πού μωρε πού εκεί κάπου σε ένα χωραφι δίπλα στην Ολυμπία τι να σου πω δε γνωριζω

Anonymous said...

πολυ καλο αλλα δεν το χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι λογω αποστασης δεν ασχοληθηκα με τις εκλογες.εξυπνο παντως το σποτακι.επιτυχημενο μετα απο τοσο ξυλο που φαγαν τα παιδια σε ολη την ελλαδα ηρθε επιτελους η ωρα της αλλα το κακο ειναι οτι παραμενουν πολλοι αλλοι ωστε να μας σπασουν τα .......καταλαβαινεις τι εννοω.

Sanity Loss Era said...

Χαχαχαχαχαχααχαχα!!

Γεια σου Μαριετακι μου με τα ωραια σου!!