CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday 3 July 2008

Η Μπαμιοεπίθεση


- Το αποτέλεσμα του αυνανισμού εκείνου πλάι πλάι με την ξαδέρφη της ήταν να καταλήξει στην κουζίνα με τα μάτια χαμηλωμένα και με την απειλή της τιμωρίας-μαρτυρίας στον ηθικο πατέρα, στην κολόνα του σπιτιού ,να πλανάται στον αέρα τρώγοντας μπάμιες που σιχαινόταν! Από τότε μεγαλώνοντας κατέληξε να τη βρίσκει απίστευτα χαμουρεύοντας σαδομαζοχιστικά , αθώα και ανίδεα κοριτσάκια , χρησιμοποιώντας τις ωμές μπάμιες για να τους τσιμπάει στην καλύτερη περίπτωση τα ζουμερά οπίσθιά τους και στη χειρότερη να τους μαγαρίζει το τρυφερό αιδίο τους, ενώ ταυτόχρονα τραγούδαγε μια μπάμια , μα ποια μπάμια, μια μπάμια με μπαμπά...
........ Ύστερα από τον εγκλεισμό της σε διάφορες ψυχιατρικές κλινικές και αμέτρητες φροϋδικές ψυχαναλύσεις, ξαφνικά κάποια μέρα ένα λαγωνικό δημιοσιογράφος ανακάλυψε το δράμα αυτής της διαταραγμένης προσωπικότητας και εκείνη βρέθηκε σε ένα πλατό, όπου είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι ειδικοί και μη ειδικοί του είδους, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, σεξολόγοι, μανάβηδες, γονείς, μαθητές , θειοι , θειτσες , άσχετοι και άρχισαν να αναλύουν με στόμφο και περίσση σοβαρότητα το πολύπλοκο αυτό θέμα της ανθρώπινης ψυχής........Γιατί κατεληξε έτσι αυτη η κοπέλα, σιγουρα αυτή η παιδική τραυματική εμπειρία την έσπρωξε προς τον σαδισμό και την τρέλα, τι έκανε το παιδί ; αυνανιζόταν ,ανακάλυπτε τη σεξουλικότητά της, για αυτό οι γονείς, μπλα μπλα μπλα, η κοινωνία μπλα, μπλα, μπλα μπλα μπλα ...και τότε έγινε αυτό που μόνο στους πολύχρωμους και τρελούς κόσμους του LSD γίνεται...οι μπάμιες, οι χιλιάδες μπάμιες που βρίσκονταν εκεί στοιβαγμένες στα καλάθια δίνοντας το στίγμα της εκπομπής, ξάφνου θέριεψαν , σηκώθηκαν όρθιες γεμίζοντας το πλατό με σιχαμερά σάλια,προβάλλοντας απειλητικά τα αμέτρητα μικρά αγκαθάκια τους προς την οικοδέσποινα, αλλά και τους προσκεκλημένους. Όλοι σάστισαν, έμειναν με ανοιχτό το στόμα και κρύος ιδρώτας έλουσε τα καλομακιγιαρισμένα πρόσωπά τους , δημιουργήθηκε πανικός, άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας και κλαίγοντας , έγινε διακοπή του προγράμματος, το κανάλι έπαψε να εκπέμπει για πολλές μέρες. Κάποια περιοδικά έκαναν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια...η εκπομπή δε συνεχίστηκε ποτέ, κανένας δεν έκανε λόγο για το συμβάν, μερικοί θεωρούσαν τους εαυτούς τους τρελούς, άλλοι εκείνη τη σιχαμένη σαδίστρια μάγισσα της μπάμιας...όλοι στο κανάλι προσποιήθηκαν ότι δεν έγινε ποτέ τίποτα και η καλόκαρδη παρουσιάστρια, άρχισε να ασχολείται με τηλεπαιχνίδια,αφήνοντας το ανθρωπιστικό έργο που επιτελούσε εδώ και χρόνια να έχει άδοξο τέλος.

Ξημέρωνε, εκείνη άναψε το τελευταίο τσιγάρο της νύχτας κοιτάζοντας την ανατολή, χάιδεψε το κορίτσι που είχε κουρνιάσει δίπλα της, χαμογέλασε, η θάλασσα βάφτηκε με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα της ανατολής, μπλιαχ πόσο σιχαινόταν τις ρομαντικές αυτές μαλακίες, πέταξε το τσιγάρο ,ήπιε μια τελευταία γουλιά από την ξεθυμασμένη μπύρα της κι έφυγε μακριά...


Υ.Π. Δεν υπάρχει ηθικό δίδαγμα, ούτε κάποιο υπονοούμενο. Ξεκάθαρα θέλω να πω ότι οι μπάμιες είναι το πιο σιχαμερό ζαρζαβατικό!

3 σχόλια:

tink said...

ναι αλλά,
όταν ξημερώνει, ανάβουμε το τελευταίο τσιγάρο της νύχτας, ή το πρώτο πρωινό;

eriza said...

κοίτα αν πας για ύπνο είναι το τελευταίο της νύχτας αν συνεχίσεις τη μέρα σου είναι το πρώτο πρωινό....ή μήπως όχι; ιδού η απορία τι να σου πω ρε τινκιδιο όπως το πάρει κανείς... τις μπάμιες πάντως τις σιχαίνομαι!

hookie said...

Τώρα...το σχήμα των μισητών αυτών ζαρζαβατικών μήπως έχει κάποια σχέση??
Α ρε,όσο μπορεί η φαντασία και καλπάζει,είμαστε ακόμα καλά ;)